Thursday, August 7, 2008

Weller WS81 statie de lipit - Aparate masura control osciloscoape modem gsm


Weller WS81 statie de lipit - Aparate masura control osciloscoape modem gsm

Weller WS81 statie de lipit
Descriere

WS 81 - statie de lipit de tip "Temtronic", cu temperatura controlata electronic, cu reglarea continua a temperaturii in domeniul 150-450 grade C, libera de potential, carcasa antistatica. Atingerea temperaturii selectate este vizualizata cu ajutorul unui LED. Putere maxima 80W.
Compusa din:
- PU-81, unitate de control 230V/ 80W.
- WSP-80, creion de lipit antistatic 24V/ 80W, dotat cu varf LT-B (2.4mm) .
- WPH-80, suport pentru creion de lipit, cu burete vegetal pentru stergere varf .
Tehnologia WELLER TEMTRONIC a fost dezvoltata pentru expertii in electronica. Temperatura de lucru poate fi reglata in mod continuu pana la 450 gr C, cu o toleranta de 2%. Tehnologia WELLER TEMTRONIC incorporeaza o serie de precautii in scopul eliminarii posibilitatii de distrugere a componentelor in momentul lipirii, in special din punct de vedere termic si electrostatic.
Statiile de lipit din gama WELLER TEMTRONIC permit aducerea la zero a diferentei de potential dintre varf si zona de lipire, prin conectarea cablajului la soclul dedicat aflat pe panoul frontal.
Paleta larga de tipodimensiuni de varfuri WELLER LONG LIFE, acopera toate aplicatiile din domeniul electronicii. Varfurile WELLER LONG LIFE sunt confectionate din cupru acoperit succesiv cu nichel si fier.
Partea ne-activa este protejata impotriva coroziunii cu un strat de crom iar partea activa este cositorita. In acest fel se inlatura posibilitatea dizolvarii cuprului in timpul procesului de lipire.
vezi varfuri optionale seria LT
In stoc: 1

Pret(fara TVA): €199.00

No comments: